Aktywne Wpisy

kto chce lynk pisać na pw bo nie mogę tych rzeżących o linki czytać po co zaśmiecać tag boży
#ufc
#ufc
cichyyx +5
Moje 3 sny dzisiaj
1. Morderca w masce wchodzi mi do domu przez balkon i mnie zabija.
2. Rucham jakas ladna babe, ale w kulminacyjnym momencie przychodzi dwóch ziomków i się na nią kładzie robiąc tzw kanapkę, nie jestem pewien komu co wsadzam i uciekam
3. Wybucha wojna i akurat mi na leb spada atomowka
Jakis ekspert od snow raczy mi wyjasnic co tutaj zaszlo?
1. Morderca w masce wchodzi mi do domu przez balkon i mnie zabija.
2. Rucham jakas ladna babe, ale w kulminacyjnym momencie przychodzi dwóch ziomków i się na nią kładzie robiąc tzw kanapkę, nie jestem pewien komu co wsadzam i uciekam
3. Wybucha wojna i akurat mi na leb spada atomowka
Jakis ekspert od snow raczy mi wyjasnic co tutaj zaszlo?

Mówcie co chcecie, ale ja jakoś tęsknie za tą Polską. Często zastanawiam się jak się te miejsca zmieniały na przestrzeni lat, ten kraj w latach 2004-2009 miał jakiś swój klimat.
Podobnie jak widzę zdjęcia jakichś budynków starych, czy choćby miejsc jak ten kiosk, to mnie nachodzi myśl co z tymi ludźmi co tam pracowali/żyli. Jak się potoczyło ich życie etc. - fascynujące się zdaje, że każde drzwi i każde okno opowiada swoją historię, której nie mamy jak poznać.
Fot. Mark Power
#fotografia #nostalgia #polska #gimbynieznajo #wspomnienia
źródło: 550739985_1359646848861799_7239320817214006368_n
PobierzTo chyba syndrom sztokholmski się nazywa.
@Mariusz_Datecki:
było zajebiście, w sumie tak do 2012 było
teraz to już równia pochyła do katastrofy
niestety
Mam podobnie ze sklepem obok mnie, kiedyś właśnie w tych latach o ktorych tu mówisz pracowały tam dwie takie ultra miłe i charyzmatyczne kobiety, ciekawe co się potoczyło w ich życiu po tym jak przestały tam pracować, gdzie teraz są, czy w ogóle żyją
@Mariusz_Datecki: no chyba ty, bo ja nie narzekam tak jak ty
źródło: screenshot.83
Pobierzciekawych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rzewliwy_wykolejeniec: Pojedź na Podkarpacie, albo jakieś głębokie Podlasie i będziesz miał podróż w czasie. Są miejsca, gdzie dalej się niewiele zmieniło. No i Ukraina trochę wygląda, jak ta Polska 20 lat temu, ale obecnie wycieczki bym nie zalecał.
Przeraża mnie ogradzanie wszystkiego. Jak np w miastach w UK gdzie jesteś w betonowym labiryncie a każdy kawalek dzikości jest odgrodzony.