Aktywne Wpisy

jmuhha +230
Wytłumaczy mi ktoś po co?
źródło: 1000008417
Pobierz
Zakrentas +19
Dlaczrgo na wykopie tak popularny jest pogląd, że szeregówka "ma wszystkie wady mieszkania i domu"? Taki komentarz dostał wczoraj ponad 1000 plusów.
A moim zdaniem szeregówka ma szereg zalet:
-brak sąsiadów nad głową i pod podłogą;
-własny ogródek do grillowania, opalania się, postawienia basenu, zabawy w dziećmi, posadzenia pomidorków itd.;
-garaż i podjazd: zawsze jest gdzie zaparkować, można sobie umyć, posprzątać samochód, wnieść zakupy spod samych drzwi do domu;
A moim zdaniem szeregówka ma szereg zalet:
-brak sąsiadów nad głową i pod podłogą;
-własny ogródek do grillowania, opalania się, postawienia basenu, zabawy w dziećmi, posadzenia pomidorków itd.;
-garaż i podjazd: zawsze jest gdzie zaparkować, można sobie umyć, posprzątać samochód, wnieść zakupy spod samych drzwi do domu;
źródło: 18211
Pobierz

#wychowajjakswoje #dzieci #rodzicielstwo
Kiedy wasze dziecko (lub dzieci) zaczęło robić wysoki podpór? Kilka dni temu stuknął 7 miesiąc, a wysokiego podporu nadal nie ma i się zastanawiam czy to powód do obaw. Poza tym jest chyba wszystko ok. Dziecko bardzo wokalne, dużo gaworzy, uśmiecha się, reaguje na dźwięki, sięga po zabawki, obraca się - chociaż głównie na miękkich powierzchniach, na twardych rzadko i często robi afery jak się kładzie na twardym na brzuchu.
Halp, bo się naczytałem, że bez tego wysokiego podporu to nie będzie raczkowania, siadania itd i nie wiem czy to już pora na fizjo czy jeszcze dać trochę czasu...zwłaszcza, że każdy rabin na internecie mówi co innego, a to że między 4-6 miesiącem już dziecko powinno robić wysoki podpór, a to że do 7-9 miesiąca to jeszcze w granicach normy, że nie robi. Żonę uspokajam, bo to ona zaczęła o to dramy, ale chyba udziela mi się trochę powoli.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: co?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta