Wpis z mikrobloga

Wykopki też mocne, wierzą w posty propagandysty i zwykłego debila. Chłop jest regularnie niszczony w komentarzach za dezinformacje i bycie partyjna tubą a wykopki zachwycone

Elita internetu( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@maryjuszpitagoras to ty mówisz, ja mówiłem o tym że wierzycie w posty zwykłego debila i tuby partyjnej. Gość jest znany z bycia kłamcą i podawania fake newsów, jak mu się wypomni to banuje :)

W p-----e mam wasze wojny plemienne ale są lepsze źródła niż Tomaszek
  • Odpowiedz
@rimyi również ale nie tym razem ¯_(ツ)_/¯ nie miałem na celu bronić tego debila, poprostu Tomaszek wyjątkowo zapadl mi pamięć jako wyjątkowy cymbał

@maryjuszpitagoras a żebym ja to wiedział, ja oddaje puste głosy od dłuższego czasu bo nie znam odpowiedzi na twoje pytanie :)
  • Odpowiedz
@PanPatola i ślepej kurze ziarno się trafi, jeszcze niedawno to samo PKW zajebiście przeliczylo głosy ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jakby nie było to mentzen spełnił obietnice wyborcza, przecież nie chce finansowania z PKW :D
  • Odpowiedz
  • 2
@alexturner: ktoś kto ocenił, że skala zgłoszeń mogacych mieć zasadnosc jest zbyt mała by wpłynęła na wynik wyborów.
co nie zmienia faktu, ze podważono tym samym zaufanie do instytucji ktora ma dbać o to by każdy głos był istotny a osoba X musi miec pewność, że jej głos będzie znaczącym głosem.
  • Odpowiedz