Wpis z mikrobloga

jak miałem 16 lat to chciałem zrobić wszystko żeby nie skonczyć jak mój wujek co miał wtedy ok. 40 lat i on nigdy za rączkę itp książkowy przegryw generalnie. I zrobiłem tyle co mogłem, chociazby podróżowałem po europie, a on nigdy poza pl nie był, zrobiłem prawko także ce, kupilem normickie auto, on nigdy prawka, wyjechałem do uk mieszkałem tam 3,5 roku, on sie bał z powiatowego wyjechać i pracuje od 18 roku życia w tym samym kołchozie za minimalną, on całe życie z rodzicami, ja sie wyprowadziłem w wieku 25 lat, z mordy też obiektywnie jestem dużo ładniejszy, szczególnie cerę mam idealną, a on pełno pryszczy i kraterów na mordzie.

Teraz jest po 50 i nic sie u niego nie zmieniło z tego co pytałem łojca.

I co? G---o. Jestem w dokładnie tym samym miejscu w którym był on jak miał 30 lat i nic nie wskazuje na zmiane jakąkolwiek. Czuję sie jak totalny śmieć.

#przegryw
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kiedyswygramzycie: jak miałem dwadzieścia kilka lat to też sobie obiecywałem że nie będę płaczliwym przegrywkiem który boi się wychodzić do ludzi, że będę miał do 30 ogarnięte życie a jak nie to popełnię magika. cóż życia nie ogarnąłem mimo dużego tryhardu i już mi się nie chce. pisałeś że boisz się skończyć jako bezdomny - mam identyczne lęki, boję się też że niestety dożyje starości i będę za marną emeryturę
  • Odpowiedz
inflacja przegrywu, dawne normiki to dzisiaj failednormiki, dawne failednormiki to dzisiaj przegrywy, dawne przegrywy to dzisiaj trucele, a dawne trucele to już pół zwierzęta pół ludzkie

@Bardzo_Suabe_Rymy: brutalne ale prawdziwe
  • Odpowiedz
@kiedyswygramzycie: mam kuzyna w wieku 38 lat około. To on obiektywnie dobrze wygląda taki tom hardy style może przesadzam ale źle nie wygląda , babę nawet chyba miał przez chwilę. Mieszka na wsi pod powiatowym z rodzicami , ostatnio co słyszałem to ze pije, prawko mu zabrali bo na tirach jeździł i czeka aż mu oddadzą. Ogolnie ojciec mówił że jest znany trochę w okolicy bo umie się bić xD
  • Odpowiedz