Wpis z mikrobloga

Piękne podsumowanie tego, o czym piszemy na tagu #psiarze. Wspaniałe, jak prowadzący się wystraszyli na obrazoburcze stwierdzenie, że psy w miastach mogą wcale nie mieć tak cudownie, jak się niektórym wydaje. Dzięki @apeee za wrzucenie
yetanotheruser - Piękne podsumowanie tego, o czym piszemy na tagu #psiarze. Wspaniałe...
  • 112
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yet_another_user: Typie, wygoogluj sobie fundację tej Pani. Przecież to jest odklejenie totalne. Plus to narzekanie na psy w miastach w kontekście pogryzień, gdzie statystyki pokazane w tym samym programie pokazały, że problem jest na wsiach i z burkami latającymi luzem (a więc wedle filozofii tej Pani). Pewnie w DD TVN nie zrobili reaserch przed zaproszeniem gościa i tyle.
  • Odpowiedz
  • 55
"Takie trzymanie psa w mieście to miękka forma znęcania się."

@Casuel: Jak najbardziej - to znęcanie się nad ludźmi którzy nie maja ochoty słuchać ujadania dzień w dzień.
  • Odpowiedz
@Casuel: jest pełno ludzi którzy mieszkają w dwójkę lub więcej w mieszkaniu 40-50m i maja psy wielkości podobnej do owczarka niemieckiego. Jak to nazwać?
  • Odpowiedz
posiadanie psa to forma znecania sie nad Toba?

@Casuel: sąsiadka notorycznie sra swoim jamnikiem na mój trawnik i nie sprząta. Codziennie sprawdzam teren zanim młody wybiegnie. Sam uwielbiam psy, ale wiem jak to odpowiedzialność i się jej nie podejmę- odpowiednie dbanie jest uciążliwe dla właściciela i otoczenia. Większość niestety zachowuje się jak moja sąsiadka- ma wywalone na zwierzaka, ale wszyscy muszą wiedzieć, jak to ona nie kocha zwierząt. Bambinizm połączony
  • Odpowiedz
@weakar: Pies potrzebuje nowych bodzcow, spaceru i wybiegania. Nie robi mu roznicy, czy to kilkanascie godzin przespi w palacu, na ogrodzie, czy w mieszkaniu.
To czesty blad, ludzie mysla ze jak maja ogrod to pies sam sie wyprowadza. Bzdura.
  • Odpowiedz