Czy ktoś mi powie czym wlasciwie jest kanal Eurosport i Eursport 2? Bo mam wrazenie, ze sportu jest tam coraz mniej. Dlaczego nie bylo np transmisji z Lekkoatletycznych MŚ, czemu nie ma w sumie siatki, piłki nożnej, koszykówli? Są za to non stop jakie wyścigi kolarskie, nawet afrykańskie, golf, czy zawodoy morocrossowe, o których przeciętny Polak nie wie nic. Jaki jest profil tych kanałów?
@mosiekk: Bo prawa kupił kto inny? A ramówke ustala paryż. Poza tym rządzą tam Amerykanie, kupili prawa do żużla i spodziewali się, że Polacy opłacą cała realizację poprzez maxa (aby oglądać zawody trzeba opłacać max za 30 i dodatek tv za 20zł) Tak dobrze im szło, że ostatnie zawody leciały w TVP. Wzięli też prawa do NBA na 11! lat i też pewnie wepchną to do maxa.
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
#telewizja #eurosport #sport
Poza tym rządzą tam Amerykanie, kupili prawa do żużla i spodziewali się, że Polacy opłacą cała realizację poprzez maxa (aby oglądać zawody trzeba opłacać max za 30 i dodatek tv za 20zł)
Tak dobrze im szło, że ostatnie zawody leciały w TVP.
Wzięli też prawa do NBA na 11! lat i też pewnie wepchną to do maxa.