Wpis z mikrobloga

Siema jak radzicie z brakiem sił po pracy umysłowej? Na początku wydawało mi się że w jednej firmie złapałem wypalenie (znałem pracę praktycznie na każdym stanowisku i mało rzeczy mnie zaskakiwało, czysta rutyna), a więc postanowiłem przejść do drugiej firmy na inne stanowisko. Pierwsze kilka dni dawało satysfakcję, ale już po pierwszych tygodniach zauważyłem że znowu łapie mnie to co w poprzedniej firmie - „to”, czyli kompletny brak sił przed pracą i po pracy, a wręcz „ból wszystkiego” tylko gdy jestem poza firmą. Ciągłe bóle głowy, brak motywacji do czegokolwiek, siły fizycznej też brak, a czas mi po prostu z--------a - nie wiem nawet kiedy mijają kolejne tygodnie.

#praca #pracbaza
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@vieniasn: Pracowałem kiedyś - wspominam dobrze, ale ostatecznie rachunek wychodzi na minus (gorsze zarobki, a dodatkowo zamiast bólu głowy to bóle mięśni xD)

Inb4 nie pracuj xD
  • Odpowiedz
  • 0
@vieniasn: W sumie to nie jest zły pomysł, a szczególnie że moją pracę można tak rozbić. Nie wpadłem na to wcześniej, bo nie mogłem połączyć eCommerce i marketingu na taką pracę, ale przypomniałem sobie że mogę robić w sumie robić różne szkolenia stacjonarnie dla innych firm.
  • Odpowiedz