Wpis z mikrobloga

#gielda

W sumie tak nieironicznie to bardzo lubie ten tag i chyba już bym nie był na wykop.ru gdyby nie on. Pamiętam jak kiedyś grzecznie zapytałem jak zacząć na giełdzie i bardzo koleżeńsko mi tu odpisali.

Ja jestem leszczem co wchodzi 300 zł miesięcznie dopóki nie się poczuje silny, ale mimo tego mam wszystko na zielono bo słuchałem dobrych, cierpliwych mireczków, a nie naganiaczy z fb co obiecują 10000000000% w dwie godziny (rezultat jest taki że tracisz kase). Pamiętam jak raz kiedyś dla testu skonfrontowałem mireczkowe porady z tym co mają do powiedenia ludzie na reddicie, wyszło na to że na reddicie nie mają pojęcia o czym mówią.

Czuję sie ugoszczony i w sumie dziękuję wam koledzy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zielonzielon: ja konto ponownie dla tego tagu założyłem xd na reddicie tylko naganiaja, ja nigdy już nie będę reddita słuchał jeśli chodzi o giełdę xd tu w sumie nikt nie nagrania, bo za coś takiego co tam robią, to w Polsce chyba jakiś paragraf jest, choć mogę się mylić.
  • Odpowiedz
mimo tego mam wszystko na zielono bo słuchałem dobrych, cierpliwych mireczków

@zielonzielon: Czyli robiłeś odwrotnie niż piszą na mirko? To sprawdzony sposób - działa bardzo dobrze. Wykop to loża masońska, trzeba czytać między wierszami ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz