Wpis z mikrobloga

Tak jak obiecałem tak muszę się wypłakać. Załamuje mnie że moje życie jest tak nudne i monotonne. Zerwałem z hazardem, fajkami i alkoholem. Jedyne przyjemności z tego życia dla mnie to fast foody, siłownia i trzepanie konia. Wielu pewnie nazwie mnie tu oskim bo kiedyś dawno temu miałem jeden związek. Niestety przyczynił się on tylko do pogłębienia mojego życiowego dołka i nic pozytywnego z niego nie wyniosłem. Do tego toksyczni rodzice, którzy odgrażają się sobie nawzajem rozwodem od kilku lat. Chciałbym się od nich wynieść ale mnie po prostu na to nie stać, nie mam nawet skończonej żadnej szkoły średniej bo takim jestem debilem, i jedyne co mi zostało to kołchozy bo za granice też boję się wyjechać. Mimo że mam dopiero 20 kilka lat to czuję że najlepsze lata swojego życia mam już za sobą i nic dobrego już mnie nie czeka. Nie mam żadnej depresji ani myśli o magiku, jestem po prostu bardzo samoświadomy i nie potrafię nic w swoim życiu zmienić na lepsze. Nawet nie mam żadnego kolegi ani przyjaciela żeby otworzyć do kogoś morde. Nie wiem czy ktoś w ogóle przeczyta to g---o do końca ale musiałem wyrzucić z siebie złe emocje, a tag to jedyne miejsce gdzie mogę się wyżalić
#przegryw
PietrekBoski - Tak jak obiecałem tak muszę się wypłakać. Załamuje mnie że moje życie ...

źródło: channels4_profile

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach