Wpis z mikrobloga

  • 0
@EvilRogue: a to się nie będzie palić? Ogólnie z myciem widzę prosta sprawa, bo lekko schodzi. W zmywarce myć nie będę. Wziąłem go wczoraj, żeby się w jakieś kebsy pobawić. Zgrillowałem to mięcho, żeby pociąć do kebaba, ale zeżarłem je tak bo nie mogłem się oprzeć xd
  • Odpowiedz
@Smarek37: ja biorę kartkę papieru do pieczenia zaginam w pół i pomiędzy te połówki wkładam mięso, czy co tam grilluje, i zaginam też boki (robi się taka kieszonka) i później na grilla... papier się nie przepali ani nic, bo do tego właśnie jest zrobiony...
poza tym, że właśnie się oszczędza teflon na grillu to zero mycia, a czasami jak się robi mięso w jakiejś marynacie to ona się przypala na
  • Odpowiedz
@Smarek37: będą - przynajmniej u mnie są (mam optigrill), bo powierzchnia styku wciąż jest ta sama, papier jest cieniutki... tylko że nie będą aż takie wyraźne i spieczone/przypalone..

ale to sobie sam już musisz sprawdzić, po kilkunastu użyciach sam zdecdujesz czy bardziej zależy ci na paskach czy na braku mycia.
  • Odpowiedz