Wpis z mikrobloga

@R_O_T_T_E_N no właśnie to jest ciekaw jak działa nasze postrzeganie świata, nie jestem sobie wyobrazić nawet że te fryzury z kiedyś były ok a to obecne w przyszłości też mogą być jak te kiedyś, aczkolwiek te obecne to tak naprawę wracający trend z przed lat to i może te szalone wrócą
  • Odpowiedz
Tu macie trochę fryzurek z epoki - prosto z kartotek policyjnych lat 30' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://imgur.com/a/haiTf

Swoją drogą, wykopki które lubią się jarać memami typu "100 lat temu to byli wielcy silni faceci, a teraz sojaki w rurkach" mogą sobie zobaczyć przeciętny wzrost tych gagatków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@HerrBorowiecki: dobrze widze co wyslales, a po jaka cholere wyslales mi tego grubasa zbrodniarza wojennego to juz tylko ty raczysz jeden wiedziec.
Zobacz co wsyskakuje w google jak wpiszesz classic mens haircut i orzestan mi podylac nazistow bo zglosze za propagowanie herr borowiecki. Fryzura o ktorej mowimy ma swoj pozatek na poczatku XX wieku czyli juz ponad 100 lat
daniel-darcio - @HerrBorowiecki: dobrze widze co wyslales, a po jaka cholere wyslales...

źródło: 1000036675

Pobierz
  • Odpowiedz
@daniel-darcio: lecz się na nogi bo na głowę za późno, wstawiasz zdjęcie aktora z filmu z 1993 roku i powołujesz się na to, że kiedyś to były fryzury, bo od 100 lat tak się noszą alfa (notabene kto tutaj ma ciągoty do nazistowskiego munduru). Jak Ci się napisze, że powołujesz się na współczesne wyobrażenie bo pierwotyp kolesia, którego wstawiłeś był obrzydliwym typem to wywijasz fikoły, odwracasz kota ogonem i wstawiasz
  • Odpowiedz