Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +86
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

donfallo +39
źródło: temp_file499359256830673837
Pobierz

Na naszych oczach pryska serwowany od lat mit pod tytułem "młodzi na PiS nie głosują" lub "wystarczy że mohery poumierają to PiS razem z nimi"
Póki co powstaje nowe pokolenie pisowców i to w najmłodszych grupach wiekowych xD
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-09-19/nowy-sondaz-o-prezydenturze-nawrockiego-najbardziej-ufa-mu-jedna-grupa-wiekowa/
#neuropa #4konserwy #wybory #bekazlewactwa #bekazprawakow
źródło: 0Ccwb
Pobierz@Kawa_z_cynamonem: Spokojnie, zaraz będą. Na razie załatwiał sprawy zagranicą, a tam przecież same sukcesy. Nawet Trump mu je z ręki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NaczelnyWoody: do głowy ci nawet nie przyszło, że w drugiej turze ludzie głosowali przeciwko trzaskowskiemu, a nie na Nawrockiego. W pierwszej turze w tej grupie wiekowej największe poparcie miał Mentzen.
ta statystyka pokazuje tylko, że jeden idol prawicy Bezmienow trafnie przewidział przyszłość - tyle, że dywersja ideologiczna jest teraz antymarksistowska i psychoprawacka.
źródło: obraz
PobierzDruga tura:
"W kohorcie 18-39 lat kandydat Prawa i Sprawiedliwości zdobył 51,9 proc. głosów, podczas gdy jego konkurent z Koalicji Obywatelskiej osiągnął ich 48,1 proc. "
No różnica fchuj. Praktycznie takie same wyniki były ogólnie.
Nie. Jest partią populistyczną, która nie ma żadnych planów, tylko sondaże przed oczami. 500+ to tragiczny program, który daje pieniądze parze lekarzy, a młodym ludziom chcącym założyć rodzinę tylko podnosi inflację. A dopłaty do kredytów? Przypomnij mi, kto je wprowadził powodując podwyżkę cen mieszkań o 50% w 2 lata, bo jedynym pomysłem PiS-u na każdy problem jest sypnięcie cudzą kasą?
Bezrobocie
@toszamono: To znaczy, że za 2 lata młodzi będą głosować na Lewicę lub PO, prawda? PRAWDA?
@djtartini1: A jakie to młode pokolenie ma PiS? Czterdziestoparolatek Nawrocki? Niewiele młodszy Bocheński? Czy p-------y Szafarowicz? xD
@Marek_zloty: A za co mają popierać PiS? Za obniżenie wieku emerytalnego i dodatkowe emerytury, na co kasa idzie z podatków młodych i niezrealizowanych inwestycji, w których mogliby mieć fajną pracę? Czy za dopłaty dla deweloperów, dzięki którym cena mieszkań wystrzeliła i młody człowiek nie ma jak założyć rodzinę, żeby załapać się choćby na to 500+?
@IrracjonalnaProweniencja: 30-40 latkowie we władzach PIS to są właśnie młodzi ludzie w partii, których PO nie ma praktycznie wcale na szczeblu centralnym. No kto jest młody we władzach PO? Tusk i jego koledzy dobijają 70 i przeszliby na emeryturę ale nie ufają, że młodsi (tzn ludzie dobrze po 50) ich zastąpią (patrząc po ostatnich
To prawda.
@IrracjonalnaProweniencja: No ja nie radzę, bo to donikąd nie prowadzi, serio. No a Rafał Bochenek, Bortniczuk, Moskal, Tarczyński?