Aktywne Wpisy

cocojambo210 +119
Podejmuje próbę rzucenia ćmików trzymajta kciuki

Iudex +29
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz

Rosja jawnie wprost naruszyła przestrzeń powietrzną Estonii swoimi samolotami bojowymi. Dlaczego ich po prostu nie zestrzelono? Dlaczego nie robi się tak regularnie przy każdym naruszeniu przestrzeni powietrznej kraju NATO przez Rosję? Raz dwa by się małpy nauczyły.
#kiciochpyta #rosja #wojna
Bo oprócz zestrzelenia są jeszcze inne scenariusze do wyboru; najczęstszy z nich to przejęcie
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: bo nie tak wyglądają procedury na czas pokoju