Aktywne Wpisy

Moseva +49
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

wfyokyga +168
Jestem top mikroblogerem i jaka przewaga nad drugim miejscem. Krul i władca mirko, mówiąc skromnie bo jestem wybitnie skromnym człowiekiem.
źródło: temp_file3283309792774744229
Pobierz

mirki, to jak to jest z tym cyberpunkiem, parę lat temu nahajpowany bylem jak p------y, ale po premierze i recenzjach szybko mi przeszło, a teraz podobno to świetna gra? Tylko bez żartów w ankiecie
Warto kupić cyberpunka?
Nie masz co spodziewać się tego czym się reklamowali przed premierą, dział marketingu popłynął tam chyba nawet bardziej niż management wymuszający wydanie wersji alpha gry.
Ale ogółem, bardzo dobra gra. Kupuj w bundle'u z dodatkiem, ten zdecydowanie zasługuje na miano "świetnej gry".
@Ralphs: No patrz, akurat tak się składa że parę dni temu postanowiłem sobie spiracić tego gniota i wciągnąłem się w futurystycznego Skyrima z pukawkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
My już za nią zapłaciliśmy więc można sobie darmową kopię ściągnięć.
@supra107 Ta scena z Jackiem to akurat nie jest wycięty kontent.
@biialas Zawiedzeni byli głównie ci, którzy spodziewali się sandboxu w stylu GTA, a dostali rpg akcji w stylu Wiedźmina.