Aktywne Wpisy

Teuvo +57

Teuvo +40
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

#polityka #polska #wojna #usa #ukraina #bekazprawakow
A jeśli chodziło o coś innego, to bardzo osobliwy fikołek, że jedno w jakiś sposób usprawiedliwia drugie. Zadaniem PAP'u jest rzetelne przekazywanie informacji (zwłaszcza w tak wrażliwych kwestiach) a to, że Trump ewentualnie czegoś nie ogarnia, to osobny
źródło: 1000007192
Pobierz@JC97: Wydaje mi się, że pytanie było jednak o Ukrainę, po prostu pani zadająca pytanie ułożyła pytania tak dziwacznie, że serio można pomyśleć, że dalej mówi o Polsce.
Ale on nigdzie nie pomylił Polski z Ukrainą. Polska w tej wypowiedzi pojawia się w kontekście obecności RAF. Potem dziennikarka odwołuje się do wypowiedzi Trumpa z sierpnia, a ta dotyczyła Ukrainy. Posłuchaj sobie.
@TenXen47: @badreligion66:
źródło: Zrzut ekranu_20250919_132130
Pobierz@RadzieckiSnajper: BBC, czyli brytyjska telewizja państwowa, pokazuje coś w Ameryce? Widać, że Ty o wiele bardziej inteligentny, od tych głupich amerykanów xd
@TenXen47: Dzisiejszy dzień obfituje w fikołki. xD Przecież oni napisali coś czego on nigdy nie powiedział, o jakiej interpretacji mówisz? Interpretować to sobie można poezje, a oni włożyli mu z usta tekst który nie istniał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)