Kawatime w kołchozie, normalnalą sypaną chuop normalnie sypie do kubka i z czajnika jak normalny chłop zalewa woda, a biurOscy tacy jak @Kolega_Muminka to pewnie ekspresy mają w tych biurach swoich, ehh.
@Mariusz_Datecki: a rentOscy jak kłew to pewnie muszą schorowanego ojca prosić, bo sami to się stresują, a jak już zrobią sami to są poklepywani po pleckach, że taki tytaniczny wysiłek włożyli i osiągnęli sukces (dzień wcześniej był pryczyć jakąś ryksę sam autobusem z przesiadkami)
@zazdrosny: bez przesady, to są najtańsze meble i najtańsze płytki, ale fakt, nie mamy tu raczej patoli i wygląda dużo czyściej niż w innych kołchozach co pracowałem, no i sprzątaczka sprząta socjal dwa razy w tygodniu razem z biurami.
@Mariusz_Datecki: u mnie sprzątacz czyści niby codziennie biura i haziel, ale u mnie to typowy kołchoz z najdalszych głębin komuny, więc niewiele to daje xdd
@Mariusz_Datecki: U mnie to samo. W kołchozie tylko ja i ziomek charakternie czarna mielona, reszta expres. Żeby było śmieszniej naleją 1/4 kubka i reszte walą mlekiem z kartonu po same burty i sie delektują jak ostatnio Brad Pitt w reklamie DeLonghi. Ale u kolegi lodówka widze spora, lodówka z mojego kołchozu zmieściłaby się do zamrażarki tej ze zdjęcia xD
@Mariusz_Datecki: tak, ale od pasa w górę XD HO to jest jedyna opcja godna na lato. Teraz wszystkie korpo go ograniczają, bo korpo jest od wyzysku, a nie od tego, zeby pracownikom było dobrze.
@Kolega_Muminka: ja bym nie mógł w biurze pracować, tam są ładni czyści ludzie i ładnie trzeba mówić, a u nas na produkcji wszyscy są grubi i śmierdzą i można komuś powiedzieć że jest grubym śmierdzącym chujem i żadne haery chłopa nie prześladują za to, także w lato gorąco, w zime p----i, smród, brud i hałas, ale generalnie fajnie.
#przegryw #pracbaza #kolchoz
źródło: IMG_20250919_111008393
PobierzŻeby było śmieszniej naleją 1/4 kubka i reszte walą mlekiem z kartonu po same burty i sie delektują jak ostatnio Brad Pitt w reklamie DeLonghi.
Ale u kolegi lodówka widze spora, lodówka z mojego kołchozu zmieściłaby się do zamrażarki tej ze zdjęcia xD
źródło: IMG_5132
PobierzHO to jest jedyna opcja godna na lato. Teraz wszystkie korpo go ograniczają, bo korpo jest od wyzysku, a nie od tego, zeby pracownikom było dobrze.