@Bananada Moja mama ma jakieś 5 czy 6 stron gier na tablecie i w nie nie gra. Z narzeczonym bekę cisnelismy, że pobiera te wszystkie gry, bo myśli, że jak je pobierze, to już nie będą jej reklamy tych gier wyskakiwać, bo pobiera tylko gry z reklam. Obecnie gra też w jakieś Candy Crush Saga, czy coś w podobie i World Of Wonders, czyli takie układanki słowne
@Bananada: ale kobity mają takiego p-------a na takie gierki. Równie dobrze mogę powiedzieć żonie "are ya winning, honey?" (a taką starą rurą nie jest, w listopadzie skończy 30 lat).
@Bananada No to takie typowe mamowe gierki. Chociaż ja też lepsza nie jestem, gry typu Sort Mania, albo Logic Puzzles są u mnie na porządku dziennym. I jeszcze kolorowanki xD
@Bananada: na telefonie tak, gra na telefon zresztą musi być prosta jak Angry Birds. Ale żonę wkręciłem na PC w GTA IV i V oraz "konie" czyli Red Dead Redemption 2. A jej się podoba "bo lubi strzelać" xd
@Bananada jakbym widział moja matkę. Z 11 lat temu dawałem jej mój telefon by sobie grała w candy crush. Potem kupiła sobie tablet i do dzisiaj w to gra. Ostatnio chciała bym zrobił jej aktualizacje bo skończyły jej się poziomy.... Przeszła candy crush saga lol xD
@Bananada: Moja mama na facebooku grala w jakas taka gierke i byla nr1 na swiecie w rankingu. Taki kendi krasz tylko ze zwierzatkami. Odgonila pozostalych do tego stopnia, ze dostala dedykowana wiadomosc od dewelopera gry zeby przeszkala grac i znalazla cos innego bo on porzuca projekt xD
źródło: 3226
PobierzJa valheim na PC lubię
źródło: 1000059160
PobierzOdgonila pozostalych do tego stopnia, ze dostala dedykowana wiadomosc od dewelopera gry zeby przeszkala grac i znalazla cos innego bo on porzuca projekt xD
@Wrrronika: mam coś koło 5100. Gram z przerwami od 2017 :D
źródło: 5fbbgj
Pobierz