Wpis z mikrobloga

Nie wiem nawet jak to tagować, ale #plus dla mnie nigdy nie był rewelacyjną siecią, tak marketing miał na przyzwoitym poziomie. Do czasu, bo teraz wyświetliło mi się ich kilka wrzutek czy kooperacji na tigtongu, czy ogólnie często się ostatnio coś przewijało z premierą #iphone i no jest jakaś masakra.
Niby wiem że to jest skierowane do dzieci, ale to nie dzieci płacą rachunki zazwyczaj. I właściwie rozumiem że przez dzieci chcą trafić do rodziców, ale w przypadku sieci komórkowej? Yyy nie.
Nawet z tych wszystkich integracji przez ostatnie dni nie zapamiętałem nic pozytywnego odnośnie tej marki, sam cringe. Mam u nich jeden numer i ostatnio bardzo pogorszyła się jakoś świadczonych usług tj. zasięg, a jak widzę takie pierdoły to aż chce zrezygnować.

Właściwie nie wiem po co ten post, ale może ktoś też to zaobserwował, bo mi się wydaje że jak oglądam siatkówkę, a sponsorem jest plus to po prostu częściej mi się to przebija. Algorytmy i te sprawy.

#siecikomorkowe #internet
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@winsxspl: to oddzielny temat, ale wydaje mi się że to falowo się zmienia, teraz chyba najpopularniejszy Orange, wcześniej Play, a jeszcze wcześniej plus i T-Mobile.
  • Odpowiedz
  • 0
@winsxspl: era została przejęta w 2011, a jeszcze w 2016 mieli prawie tylko samo aktywnych numerów co Plus. Zdziwiło mnie za to to, że Orange było wtedy liderem, bo pamiętam właśnie że nikt u nich nie miał bo zawsze była to najdroższa sieć.
  • Odpowiedz
  • 0
@raseri to ja pamiętam jak T-Mobile nie dość że miało ceny w kosmosie ponad 2zl za minutę (ale wtedy wszędzie było drogo) to jeszcze z doładowań tel odejmowali VAT. Czyli ladowales 30zl a dostawałeś ok 21. Moja noga więcej tam nie postanie
  • Odpowiedz