Wpis z mikrobloga

Polecam zakupić w Owadzie dla każdego mlecznego człowieka mleczko boże za 1.89 szt. przy zakupie 6 szt. Cena akuratna to jest. Marzenia Krzysztofa się ziściły się w jakiś sposób, nie raz było exposé o tym, że olkohol tańszy niż mleko i napoje bezolkoholowe. Na dzień dzisiejszy stan magazynowy mleczka dla jego to 25 litrów jest. Będzie kakao, będzie kasza manna, będą płatki owsiane, kukurydziane takie i takie i tak dalej i tak dalej. Trzeba je wnieść i pojechać po paszki z paszkomatu bożego bo chuop cztery skrytki zajął i je zwolni je, graty do robienia pierdzika przybyły i oby pogody byli na weekend jak pokazujo.
#przegryw #mleko #owad
bartlomiej_rakowski - Polecam zakupić w Owadzie dla każdego mlecznego człowieka mlecz...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Odebrał ja paszki, pod paszkomatem był chuop co k----ł na telefon bo nie mógł otworzyć skrytek z apki i pięścią walił w paszkomat boży. Bardzo nieakuratne zachowanie dla jego. Co skrytkę otwierałem kolejną to myślał, że to jego, a uruchamiał ponownie tel (wszytko mówił na głos poprzedzając słowem na k) i myślał, że po tym się otwierają skrytki xD W końcu otworzył z kodu QR. Mówił, że od 6-7 lat jak korzysta
bartlomiej_rakowski - Odebrał ja paszki, pod paszkomatem był chuop co k----ł na telef...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz