Wpis z mikrobloga

#pathofexile nie no sry poe1 jest nie grywalne... jak mają mnie co pochwilie rarki na strzała zabijać i być tankowate jak czołg pancerny, to ja podziekuje.... Sam robiłem build, wszystkie białe moby na strzała po chainie z lightning arrowa padają, ale rare mobe, jak jeszcze mody p------e wejdą to nie do zabicia...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

poe1 jest nie grywalne

@samael4018: jest, tylko musisz zrozumieć że nie każdy skill będzie miał taki single target dmg, bez żadnego investmentu żeby wywalać wszystko na hita
do tego próg wejścia na poe1 jest astronomicznie wyższy niż poe2 i jak już bierzesz się za robienie swojego buildu, to wychodź z założenia, że będzie gówniany, bo to jest jedna z najtrudniejszych rzeczy w tej grze
część skilli specjalnie trzymana jest w
  • Odpowiedz
@samael4018: No to jak w poe1 sam robiles build, to ucz sie na bledach. Albo zrozum co z czym dziala dobrze, bo tak jak koledzy napisali, czasami jeden unique item czy jakies drogie unique jewele potrafia zmienic diametralnie gameplay. Jak chcesz robic swoj build to patrz na poe ninja jak to graja inni gracze, sprawdz spread sheet z pierwszych 2-3 dni ligii i zobacz co graja i jak. Sprawdz w
  • Odpowiedz
  • 0
@imixiu: to nie jest tak, że np, ide full attack perki, które wybierane są bezmyślnie. Mam zbalansowane drzewko, gdzie dałem punkty i w attack i w defensywe. Mam nawet dobre resy, bo dostałem unikat co daje mi łacznie 90% z ringa + reszta co daje cap na 75%. Raczej gra nie jest dobrze zbalansowana, jeśli na T1 mapie rare mobek mnie one shootuje. Rozumiem jak by to były już wyższe
  • Odpowiedz