Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +72
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +9
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

źródło: temp_file6917178949033083325
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPoza tym jak dla takiej lekarki, prokuratorki nie jestes wyzszy stopniem zawodowym albo gigaczadem to jestes smieciem, więc bajeczki.
Goscie sie ogolnie lepiej nadają do tej roboty, bo wiecej gosci
Przypadeg?
Chodziło oczyście o Uniwersytet Warszawski, a wrocławski się wziął pewnie stąd, że na innej karcie czytałem jakiś Twój wpis o legendzie Śląska Wrocław, tak sobie teraz przypominam xDDDD
Koles wydaje sie kompletnym niedbaluchem, po tym jak mowi, po tym jak olewa trzymanie sie faktow czy jakichs tam regul, jego luzny stosunek podwaza w znacznym stopniu jego zdolnosci do zaangazowania sie na powaznie w sprawy prawnicze.
Z drugiej jednak strony ma zajebista latwosc w nawiazywaniu relacji, ludzie