Wpis z mikrobloga

@Misiek636r: jestem rekinem biznesu i wziąłem ten kredyt. Ale nie jestem aż tak p------y i wrzuciłem to na obliga xD wyszedł mi czysty profit 700zl w dwa lata. Ktoś powie, że na czipsy i kolke, i że szkoda zachodu, ale kosztowało mnie to 15 minut plus ustawienie stałego zlecenia na spłatę. Nie gardzę żadną złotówką. Właściwie dla kredyciarzy hipotecznych to jest bardzo spoko opcja żeby sobie nadpłacić takim darmowym kredytem
  • Odpowiedz
w akcje raczej dziwne, ale jeśli chodzi np. o obligi i takie EDO to aktualnie była dobra oferta bo 2% marży rocznie
więc jeśli ktoś i tak chciał kupić jakieś darmowe obligi to tak jak wspomniał kolega wyżej - darmowy hajs
  • Odpowiedz
@BArtAS94: Kredyt jest niby na coś przykładowo telefon. Ale realnie kto to sprawdza? Ja zaznaczyłem, że na rachunki potrzebuje xD

Tylko nie dodałem, że maklerskie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Jest tam też w tej chwili konto oszczędnościowe na 7% przy 5 transakcjach kartą/blikiem w miesiącu, więc nie trzeba nawet z velo ruszać xD Pieniążki za darmo przy inflacji 3%, więc raczej jest to korzystna oferta tak czy siak
  • Odpowiedz