Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +331
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
alexander-dantes +115

#gielda
źródło: temp_file8278659874953316797
Pobierz@smieszek321: no boki zrywać
@bluejay: postawił longa na dźwigni x10, cena spadła o więcej niż miał zabezpieczenia i go zlikwidowało. Gdyby kupił za więcej to dalej miałby otwarte zlecenie
pewnie troll bo 04.04 to był dołek na US100, gdyby nie ten mały spadek dzień po zakupie to teraz miałby jakieś 670x wzrostu
@StaraSzopa: Ale jakie zabezpieczenie, jak strata wyniosła 600 dolców a nie 10 tys.