Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@34stork: no bo one wprost nie powiedzą, ze chca się dymac, ale jak ja odwiedzisz to peklowanie pewne. Tylko, że dymanie milfic to spore ryzyko wener ale jak się wener nie boisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no bo one wprost nie powiedzą, ze chca się dymac, ale jak ja odwiedzisz to peklowanie pewne. Tylko, że dymanie milfic to spore ryzyko wener ale jak się wener nie boisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@centerario: właśnie jest totalnie wprost przeciwnie, lol. Im starsza kobieta, tym bardziej widzi że te wszystkie tance godowe, świrowanie pawiana to nie ma sensu (czyli myślą jak faceci) i przechodzą do
  • Odpowiedz
@34stork: Bezcenna wiedza. Dzięki zaliczeniu kilku ogarniętych milfek, potwierdziłem parę spostrzeżeń. No i można się nauczyć gadki oraz poznać sekrety damskiej płci. Jak się je zna, łatwiej zamoczyć knota.
  • Odpowiedz
@34stork: np. istotne jest przełamywanie dotyku i zdecydowany charakter. Wbrew temu co bredzą ludzie z blackpilla, jak wyglądasz well enough, jesteś w miarę zadbany, nie czuć od Ciebie nadmirernej frustracji, masz z grubsza poukładane w głowie (lub nadmierne braki schowasz za cynizmem lub kłamstwem), to przy zdecydowanym działaniu dość łatwo można zaliczyć. Problem jest taki, że większość facetów, zwłaszcza Polaków (natural born cucków), tych jaj nie ma.

ZADNA kobieta nie
  • Odpowiedz
  • 0
@PowiatowyBanan: a zdarzyło Ci sie wyrywac takie MILFy na miescie? typowo - szpile, jakis SUVik BMW lub MB, ewentualnie drozsze auto taka selfmade woman lub maz sponsor ktory rucha mlodsze
  • Odpowiedz
@34stork: dość szybko podczas etapu podrywu znalazłem swoją rózową, więc nie, ale mam pozwolenie od niej na korzystanie z okazji. Podrywać na ulicy nie zamierzam (chyba że w przyszłości, jak będę miał pracę typu home office i więcej kasy), bo to zabieranie czasu mi , różowej lub wspólnego. No chyba, że okazja dosłownie leży na talerzu, to mam jej cichą zgodę.

Ale mam plan, by taką poderwać na ulicy w
  • Odpowiedz
  • 0
ale mysle ze tak selfmade M--F to ciezko na ulicy wyrwac bo zabierasz jej czas w ktorym moglaby np podpisac jakis kontrakt na duza sumke, wiec tylko wychodzi na to ze w pracy wlasnie w biurze taka szefowa sie trafi @PowiatowyBanan
  • Odpowiedz