Wpis z mikrobloga

@Mohammed-Salah: Mam takie hobby, ze jak gram w LoLa czy inne gowno to sobie odpalam filmy z booktube'a, ktore mi YT podpowiada. Ostatnia perelka

https://www.youtube.com/watch?v=v2Z80Wk3iGk

Laska recenzuje ksiazke o masturbowaniu Minotaurow. Tak. Laska zatrudnia sie w jakiejs firmie, ktora zajmuje sie dojeniem minotaurow i tam poznaje swojego chlopaka minotaura.

Wspolczesnych kobiet juz nie podniecaja badboye czy bogaci szejkowie z Dubaju. Teraz tylko ruchanie kosmitow, wrozek (fairy) czy innych zwierzoludzi.
Erlade - @Mohammed-Salah: Mam takie hobby, ze jak gram w LoLa czy inne gowno to sobie...
  • Odpowiedz
@Erlade ty k---a toż to plagiat xd W mandze monster musume jest arc gdzie protagonista zostaje zatrudniony na mlecznej farmie i doi samice minotaurów by spłacić długi swoich dziewczyn xd
  • Odpowiedz
W mandze monster musume jest arc gdzie protagonista zostaje zatrudniony na mlecznej farmie i doi samice minotaurów by spłacić długi swoich dziewczyn xd

@Spring90: k---a... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mohammed-Salah Wymień chociaż jedną książkę która napisała kobieta i jest warto ją przeczytać?

Ale tak serio? Przysiądź na chwilę i pomyśl.

Ja w swoim dorosłym życiu lubię sobie poczytać i nie ma niczego co napisala by kobieta.
  • Odpowiedz
cykl Ziemiomorze

@OposAlien: Nuda w c--j. Pierwszy tom ok, drugiego kawalek tez ok. Pozniej to juz taka nuda, ze powinni Ziemiomorze czytac ludziom z bezsennoscia.
  • Odpowiedz
@Erlade: A to jest akurat prawda. Uwielbiam gdy facetom zarzuca sie, ze sa zboczeni tymczasem to typiary marzą o ruchaniu koni, jakichs potworów typu Ork itp. To sa ich fantazje, tych szarych myszek
  • Odpowiedz
@OposAlien:

Ursula Le Guin i np. jej cykl Ziemiomorze.

Przereklamowane gunwo, tego się czytać nie da. Nuda i nadęcie. Z fantastyki kobiecej, klasycznej można polecić Carol Berg i jej "Trylogię o Rai-Kirah", też nudne ale milion razy ciekawsze niż ta Urszula
  • Odpowiedz
@Krzysztof53647: Ursula K. Le Guin, Sylvia Plath, Mary Shelly, Louisa May Alcott, Virginia Wolf, Jane Austen, Agatha Christie, Wisława Szymborska czy Olga Tokarczuk (o zgrozo!). Ignorancja to naprawdę nie jest flex.

Oczywiście namnożyło się c------j literatury i wszelkiej maści harlekinów czy funfików, ale to raczej wina czytelników i rynku wydawniczego, a nie faktu, że nie ma dobrych pisarek.
  • Odpowiedz
@Ilirian: Poprzedni film na tym kanale jest o ksiazce, w ktorej koles rozmysla o tym, ze troche trudno mu wlozyc kutasa do buzi jego chrzesnicy xD Taki tam romansik chrzestnego (32 lata) i chrzesnicy (19lat) xD No zaleta tej ksiazki jest taka, ze nie ma masturbowania minotaurow xD
  • Odpowiedz