Aktywne Wpisy

Wrrronika +333
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
PorkaTurbo +232
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

Najgorzej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file6006045106111080209
PobierzKasa samoobsługowa, podjeżdżam wózkiem, wkładam sobie torby na ten bok gdzie odkłada się zakupy, pistolet do ręki i cyk z wózka do torby kasując po drodze, wszystko poukładane, chemia osobno, warzywa osobno, reszta osobno.
Przy większych zakupach to idealne rozwiązanie, a nie jakaś sfrustrowana baba rzucająca mi puszka fasoli w
Poprostu przekładam z wózka do torby a druga ręka skanuje kod tym pistoletem.
@Miglancu ja robię duże zakupy ii się podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No właśnie przy większych zakupach...
Tylko ze te kasy powstaly dla nadludzi co przychodzą do sklepu po pare rzeczy, kasują je w 30 sekund i wychodzą, a obecnie samoobsluga jest okupowana przez plebs co robi zakupy na 3 miesiące do przodu (a potem polowe wyrzuca) i w konsekwencji jest korek i na zwykłych kasach i na samoobsludze przez co elita co przyszła po jedną kole albo cipsy musi czekać godzine
Po colke to sobie do żabki idź a nie do lidla
@nairoht jak nie twierdzisz jak kolega wyżej że wpadniecie po colke to elita a robienie normalnych zakupów plebs, to sobie kupuj gdzie chcesz
Ja hejtuje bo są w większości sklepów beznadziejne, ale to by był dla mnie ostatni powód.
@jutokintumi nie wiem, u mnie w Lidlu dzialaja