Aktywne Wpisy

CrispySabcia +28
#slubodpierwszegowejrzenia
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
źródło: 1000066444
Pobierz
bArrek +154
Ej dawajcie nie idziemy jutro do roboty ale tak wszyscy

Najgorzej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file6006045106111080209
PobierzCarrefour jest najbliższy Tesco. Jedynym minusem tych kas jest to że to Carrefour. XD
To jest jeszcze ciekawy temat, bo o ile kasa umożliwia skasowanie większej ilości produktów, to można powiedzieć, że powstała celem zastąpienia kasjera - są sklepy gdzie takich kas jest np. 20 a taśmowych 1 czy 2 i są dedykowane osoby do pomocy na samoobsłudze. Ale nieraz widziałem osobniki robiące zakupy na raty, bo im
źródło: nicoleermen-05
PobierzNiestety w Lidlu, gdzie często robię duże zakupy nie ma tego rozwiązania, a kasy samoobsługowe mamy tylko z wagą... No i jedna kasa czynna, milion osób w kolejce i szybciej samemu zeskanować nawet cały koszyk, a aplikacji/skanerów nie ma ;(
@Mariusz_Datecki: Mnie totalnie żenuje ten argument, to jest ten sam typ ludzi, co idzie raz na trzy miesiace do restauracji i zachowuje się jak Magda Gessler. Będzie taki baran marnował swój czas stojąc w kolejce, bo on jest KIMŚ i sobie sam nie skasuje.
@zielonzielon to zobacz ilu w tym wątku się uruchomiło, mnie też to totalnie zenuje.
@Mariusz_Datecki: przez takich jak ty powinno być ograniczenie do liczby zakupów i wypraszanie do taśmowej kasy jak masz więcej niż 10 czy 15 czy <jakaś sensowna liczba>. Bo potem podjeżdża babcia zadowolona z wielkim wózkiem wypchanym po brzegi i okupuje samoobsługową przez pół godziny
Ja tam skanuje bo mi wygodniej a jacyś frustracji z kolejki to niech se policzą do dziesięciu na uspokojenie albo idą po colke do żabki a nie Lidla.
@Mariusz_Datecki: Nawet nie czytam bo nie chce się w------ć, ale wierzę na słowo
Na kasie normalnej muszę to wypakować na taśmę a po skasowaniu przez kasjerke spakować spowrotem.
Jedyne co robię dodatkowo to czasem bułke albo jabłko wyszukam, czy tam inne warzywa, ale to nie jest nic co mogłoby konkurować z wygodą tego że sobie sam
Jedynie mógłby trochę szybciej działać pistolet, szczególnie, że i tak muszę nacisnąć spust, żeby złapał.
@Mariusz_Datecki: każdy normalny człowiek który widzi dalej niż czubek własnego nosa, no ale niestety niektórym trzeba to wytłumaczyć zakazami jak zwierzętom
https://zabkagroup.com/pl/convenience/nano/