Aktywne Wpisy

4mmc-enjoyer +20
Jak to jest, że w każdym artykule/wiadomości/nowości/... o samochodzie elektrycznym, ZAWSZE najbardziej molestowany argument to "moim 1.9tdi robię 1000km na strzała, zrobisz to tym elektrykiem???" - jakby to miał być jakiś wyznacznik użyteczności samochodu.
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te

CzosenWan +55
źródło: IMG_20251027_125026827_HDR
Pobierz

Najgorzej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file6006045106111080209
Pobierz@Mariusz_Datecki: chciałbym żebyś zastanowił się 3 razy czemu są OSOBNE, jak sam mówisz "SPECJALNE" kasy na więcej produktów. Ale coś wątpię że na to wpadniesz
Przecież istnieją kasy samoobsługowe dedykowane do większej ilości produktów a Ty się srasz że jak mam więcej niż 10-15 to mam iść na taśmową bo Ci się nie wiadomo skąd uroiło że samoobsługowe są przeznaczone tylko do szybkich zakupów.
Zasada savoir vivru jest taka ze na samoobsludze nie powinno nawet byc zadnej kolejki zeby elita gamingowa zdążyła na wieczorną
O, to w-------z się na mnie. Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno. Polecam mniej pośpiechu w życiu i większy chill. To tylko zakupy.
@Staraagrafka: oczywiście, freethinkerzy, brauniści, konfiarze i inne odpady społeczeństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tesco zawsze w moim sercu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Mariusz_Datecki: "w strefie pakowania znalazł się produkt który nie powinien się tam znaleźć" i c--j z pakowania ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jeszcze do niedawna dało się w ogóle to ominąć wkładając jakiś cięższy produkt razem z torbą, ale od jakiegoś czasu się już tak nie da.
Skaner jeszcze spoko, ale używanie swojego telefonu po aby nim skanować produkty + instalowanie kolejnej apki nie podoba mi sięxD
@Mariusz_Datecki
J----E POLACZKI
muszą najpierw wyładować rzeczy z kosza na półkę
potem zeskanować odkładając luzem na
@Krupier: ja polecam dbać o swój czas i poświęcać go na inne zainteresowania: dzieci, rodzinę, sport, Wypok, chill i cokolwiek innego co sprawia frajdę - no chyba, że ktoś czerpię radość z robienia i kasowania zakupów i stania w kolejkach w sklepie, no ale to wtedy można się przebranżowić i przynajmniej część z tych rzeczy zaspokoić. ( ͡° ͜ʖ ͡