@robert-kuzba: Tak. W pełni świadomie, że to mem - a komentuję go dlatego, że pojawia się w czasie gdy jest to co najmniej nieodpowiednie i jest w tej chwili dla Polski szkodliwy. Widać wyraźnie że na wykopie pojawiła się nowa, spora fala "zielonych ludzików" (w obu znaczeniach) i posty które nakręcają ich narrację nie są dla nas dobre.
@amelinowa: Wyjście polski i reszty krajów które dołączyły po 97 z NAto było jednym z żądań rosji przed wybuchem wojny na Ukrainie. W ogóle, wiara w ruskie pokojowe zapewnienia nie ma większego sensu, nie zależy nam na pogłębieniu napięć z warszawą zaufaj mi mordo xDDD
@sylwke3100 Kolejny geniusz co jest mądry sprzed klawiatury ale rozwiązania jak zmienić ten stan rzeczy nie zaproponuje tylko powtarza to co mu w tvn mówią. Tak sobie możesz tłumaczyć. Rzeczywistości jak widać jest inna i nasz sojusznik aktualnie zmienił front i rozwija przed Putinem czerwone dywany. W tej sytuacji wydaje mi się powinna nastąpić jakaś korekta kursu u naszych decydentów o ile nie chcą rozwalić nam kraju a w tym kierunku
1. To ile Trump będzie rządził nie wiesz, bo według niektórych przecież nie miał prawa wygrać bo sondaże dawały zwycięstwo Harris. Pomijam już to, że dopiero zaczął kadencję.
2. Czy ruski mają coś do nas czy do ukrainy? Pomagaliśmy im jak możemy no ale sorry są jakieś granice a w tym momencie gdy drony zaczynają wlatywać na nasze terytorium a sojusznik który ma nas bronić spotyka się naszym wrogiem i
@Stogies: w sumie to ten mem bardzo dobrze podsumowuje ludzi szerzących ruską propagandę, którzy nie są opłacani przez Kreml. To są "myślący inaczej" ( ͡°͜ʖ͡°).
@dominges08 Czyli co, mówisz, że gdy Trump po spotkaniu na Alasce chwili się, że odbył dobą rozmowę i że jest na dobrej drodze do zawarcia porozumienia pokojowego, sprzedał nas i teraz warunkiem zawieszenia broni na Ukrainie jest nasze wyjście z NATO? ..Ale jednocześnie obiecuję Nawrockiemu, że jest opcja zwiększenia liczby żołnierzy na naszym terytorium? Przecież to się kupy nie trzyma. Nawet jeśli przed wybuchem wojny faktycznie miał takie oczekiwania to najwidoczniej
Wiecie za co lubię #ppk? Za to, że jak z kimś poruszam temat finansów, oszczędzania i ten ktoś krytykuje np. #ppk #ikze to od razu wiem że mam do czynienia z troglodytą.
Tak
Ile widziałeś takich komentarzy bo to jest z tego wszystkiego najciekawsze.
@amelinowa: jak widać po ponad 3 latach, mieli i mają solidne powody do tego żeby chcieć dołączyć ( ͡º ͜ʖ͡º)
@amelinowa: czyli co mamy wyjść z NATO bo putin chce cofnięcia natowskich wpływów do stanu sprzed 97?
O, lecimy z oblężoną twierdzą.
@bialy100k: a co mówiłeś przed 2022 jak PiSowców nazywano rusofobami a Sikorski mówił że Putin nie jest wcale taki zły?
Myśmy i tak by weszli do NATO czy Rosja chciałby tego czy nie.
@robert-kuzba: Tak. W pełni świadomie, że to mem - a komentuję go dlatego, że pojawia się w czasie gdy jest to co najmniej nieodpowiednie i jest w tej chwili dla Polski szkodliwy. Widać wyraźnie że na wykopie pojawiła się nowa, spora fala "zielonych ludzików" (w obu znaczeniach) i posty które nakręcają ich narrację nie są dla nas dobre.
Oczywiście w imię wolności słowa.
Tak sobie możesz tłumaczyć. Rzeczywistości jak widać jest inna i nasz sojusznik aktualnie zmienił front i rozwija przed Putinem czerwone dywany. W tej sytuacji wydaje mi się powinna nastąpić jakaś korekta kursu u naszych decydentów o ile nie chcą rozwalić nam kraju a w tym kierunku
@amelinowa: Bzdura...
1. To ile Trump będzie rządził nie wiesz, bo według niektórych przecież nie miał prawa wygrać bo sondaże dawały zwycięstwo Harris. Pomijam już to, że dopiero zaczął kadencję.
2. Czy ruski mają coś do nas czy do ukrainy? Pomagaliśmy im jak możemy no ale sorry są jakieś granice a w tym momencie gdy drony zaczynają wlatywać na nasze terytorium a sojusznik który ma nas bronić spotyka się naszym wrogiem i