Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@veve77: gdzie opcja obie strony? influencerów fakt że prawo ma luki nie zwalnia z kary za ich celowe wykorzystanie, a państwo i frajerskie przepisy swoją drogą
  • Odpowiedz
@Crankees: aleś ty mądry łohoho
wiadomo o co chodzi, moralnie jest to syf i powinno być piętnowane
i prawnie też jeśli tylko istnieje jakakolwiek opcja a jak nie to spec ustawa powinna wejść krótko po rozpoczęciu procederu zanim przepisy zostaną uszczelnione
  • Odpowiedz
@CartelBOSS: powiedz po prostu że jesteś tym upo fanem buddy i nie wiedziałeś że lotto jest państwowe i myślałeś że zabłyśniesz a wyszło że się zbłaźniłeś :)
  • Odpowiedz
@CartelBOSS: człowieku przestań się na mnie wyżywać, to nie moja wina że wydałeś całe kieszonkowe rodziców na loterie buddy i teraz musisz sobie to racjonalizować xD
normalnie nikt się tak nie emocjonuje by wyzywać w internecie :)
  • Odpowiedz
@Crankees: po pierwsze: o obchodzeniu prawa
po drugie: o jakimś patologicznym budowaniu otoczki ocierającym się o sekciarstwo: ostatnie loterie, budowanie historii, jakieś nie wiadomo co
po trzecie: monetyzacja swoich fanów, oczywiście że fani kupią, tak działają emocję, ale nie uważam by to było moralne, mi osobiście wstyd by było organizować loterie w której oczywistym jest że chce się nachapać i zmonetyzować swoją popularność najmniejszym nakładem pracy
po czwarte: to że
  • Odpowiedz
@Sinti: po co ty sie z jakimś trollem klocisz. Przeciez to ten sam co zawsze i wystarczy zobaczyc jego konto by zrozumiec ze to low effort troll
  • Odpowiedz