Aktywne Wpisy
MamMalegoSiurka +12
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz
XDD dość
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
źródło: 1000027483
Pobierz

Dzisiejsze #squadratinhos - opus magnum 2025, czyli powiększenie übersquadratinha do rozmiaru 84x84, co jest maksem* na dzisiaj w Krakowie.
*Gdyby pokombinować, załatwiając jakimś cudem przepustkę do huty Arcelor Mittal, teoretycznie można by jeszcze wyśrubować do 87x87, ale to już absolutny max, bo na północy przyblokuje nas zlokalizowany w Niedźwiedziu skład wojskowej Regionalnej Bazy Logistycznej, gdzie raczej nie praktykuje się dni otwartych, biorąc pod uwagę charakter jednostki, z resztą nie znalazłem żadnych informacji na ten temat... Zostaje zatem zabawa z powiększaniem yardinha :)
S: 44390-> 44407 (+17)
Y: 19299 -> 19331 (+32)
Ü: 82x82 -> 84x84 (+2)
#rowerowyrownik #esker #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: 20250915
Pobierzźródło: ubr
Pobierz