Aktywne Wpisy

new-object +366
Normalne miasta w Europie:
1. Wybuduj metro
2. Wybuduj tramwaje
3. Stwórz linie autobusowe
4. Dojazd do każdego miejsca w mieście jest znacznie szybszy komunikacją miejską, niż samochodem.
5. Widzisz że ludzie korzystają z komunikacji miejskiej. Tylko poza miasta jeżdzą nadal samochodem.
1. Wybuduj metro
2. Wybuduj tramwaje
3. Stwórz linie autobusowe
4. Dojazd do każdego miejsca w mieście jest znacznie szybszy komunikacją miejską, niż samochodem.
5. Widzisz że ludzie korzystają z komunikacji miejskiej. Tylko poza miasta jeżdzą nadal samochodem.

BasTajpan +72
Jazda próbna po spisaniu umowy xD #motoryzacja #heheszki
źródło: image_picker_8F4B372A-23ED-46C5-894B-5B71C7546F3A-83619-0000275E7E7387F6
Pobierz

@Arivederczi: wontpiem
Kolego, ty chyba nie wiesz jakie cuda potrafi teraz robić współczesna medycyna estetyczna. Taka sylwetka jest możliwa- po prostu wycięli jej tłuszcz z boków brzucha i przenieśli do bioder i ud. Kupa onlyfansiar jest porobiona w ten sposób.
Wyciete zebra - jakimolwiek wypadek i smierc na miejscu bo nic nie ochrania organow.
Juz pomine koszty tych operacji - trzeba byc milionerem zeby taka dupe- kwiatka utrzymywac.
Trzeba byc nienormalnym, zeby to dotowac.
Kazdy ma swoj gust, wiadomo, ale kurde, zeby sie lapac na takie oczywiste baity…. Ludzkosc mnie nie przestaje zaskakiwac.
Przeciez te 50+ to by placilo
Napisałem że taka sylwetka jest możliwa, a nie że to na 100% prawdziwa kobieta.
Od czasu do czasu przebywam na reedicie, i tam onlyfansiary atakują suby udając cosplayerki, i uwierz mi widziałem typiary z taką figurą(na pewno nie naturalne ofc)
Tak sie tutaj plujecie, ze kobiety maja nierealne oczekiwania co do wzrostu, zarobkow faceta, a sami pozniej fapiecie pod laski wygenerowane komputerowo, albo po powaznych operacjach plastycznych, ktore sa zagrozeniem dla zycia i uposledzaja plodnosc, czyli de facto czynia odwrotnosc tego co jest tak porzadane.
To nie do mnie zarzuty, ja do takich ai typiar czy po operacjach plastycznych nie fapie
To nie jest AI, ma w ręku pilota do fotek.
źródło: image
Pobierz