Aktywne Wpisy

maniel +385
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
odgrzybiacz +232
Podstarzały 62 letni syn komunistycznego prokuratora uważający się za playboya i pusta, próżna gówniara….
Bieda intelektualna jest stanem ich umysłów
Bieda intelektualna jest stanem ich umysłów
źródło: G2pDAjfXIAAhlTl
Pobierz

Widziales kiedys na zywo babe z takim cycem i talia olowkiem? Bo ja nie. Zlamalaby sie na pol, nie mowiac o bolach kregoslupa.
@Arivederczi: wontpiem
Kolego, ty chyba nie wiesz jakie cuda potrafi teraz robić współczesna medycyna estetyczna. Taka sylwetka jest możliwa- po prostu wycięli jej tłuszcz z boków brzucha i przenieśli do bioder i ud. Kupa onlyfansiar jest porobiona w ten sposób.
Wyciete zebra - jakimolwiek wypadek i smierc na miejscu bo nic nie ochrania organow.
Juz pomine koszty tych operacji - trzeba byc milionerem zeby taka dupe- kwiatka utrzymywac.
Trzeba byc nienormalnym, zeby to dotowac.
Mi ona się nie podoba, jestem millenialsem, zawsze wzdychalem do wysokich szczupłych lasek z lat 90(sharon stone, demi moore, halle berry) i początku lat 2000. Sylwetka ze zdjęcia to nie mój gust.
Właśnie takie zarabiają najwięcej hajsu na OF, wielu mężczyznom(szczególnie latynosom i czarnym) się taka sylwetka podoba. Nawet
Kazdy ma swoj gust, wiadomo, ale kurde, zeby sie lapac na takie oczywiste baity…. Ludzkosc mnie nie przestaje zaskakiwac.
Przeciez te 50+ to by placilo
Napisałem że taka sylwetka jest możliwa, a nie że to na 100% prawdziwa kobieta.
Od czasu do czasu przebywam na reedicie, i tam onlyfansiary atakują suby udając cosplayerki, i uwierz mi widziałem typiary z taką figurą(na pewno nie naturalne ofc)
Tak sie tutaj plujecie, ze kobiety maja nierealne oczekiwania co do wzrostu, zarobkow faceta, a sami pozniej fapiecie pod laski wygenerowane komputerowo, albo po powaznych operacjach plastycznych, ktore sa zagrozeniem dla zycia i uposledzaja plodnosc, czyli de facto czynia odwrotnosc tego co jest tak porzadane.
To nie do mnie zarzuty, ja do takich ai typiar czy po operacjach plastycznych nie fapie
To nie jest AI, ma w ręku pilota do fotek.
źródło: image
Pobierz