Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arivederczi:
Kolego, ty chyba nie wiesz jakie cuda potrafi teraz robić współczesna medycyna estetyczna. Taka sylwetka jest możliwa- po prostu wycięli jej tłuszcz z boków brzucha i przenieśli do bioder i ud. Kupa onlyfansiar jest porobiona w ten sposób.
  • Odpowiedz
@zdizchu-kolibodka: no dobra, tylko po co Ci taka dziewczyna? Ten caly BBL podobno smierdzi gownem, bo sie nie umieja podetrzec dobrze jak maja takie duze te sraki.
Wyciete zebra - jakimolwiek wypadek i smierc na miejscu bo nic nie ochrania organow.
Juz pomine koszty tych operacji - trzeba byc milionerem zeby taka dupe- kwiatka utrzymywac.
Trzeba byc nienormalnym, zeby to dotowac.
  • Odpowiedz
@Arivederczi:
Mi ona się nie podoba, jestem millenialsem, zawsze wzdychalem do wysokich szczupłych lasek z lat 90(sharon stone, demi moore, halle berry) i początku lat 2000. Sylwetka ze zdjęcia to nie mój gust.

Juz pomine koszty tych operacji - trzeba byc milionerem zeby taka dupe- kwiatka utrzymywac.

Trzeba byc nienormalnym, zeby to dotowac.

Właśnie takie zarabiają najwięcej hajsu na OF, wielu mężczyznom(szczególnie latynosom i czarnym) się taka sylwetka podoba. Nawet
  • Odpowiedz
@zdizchu-kolibodka: no jakby to jeszcze byla realna sylwetka, ale przeciez to widac, ze to z generatora. W zyciu na plazy nie widzialem tak zbudowanej kobiety xD jasne, sa takie co naturalnie maja waska talie i szerokie biodra - ale w realu sa nizutkie, takie kaczuszki.
Kazdy ma swoj gust, wiadomo, ale kurde, zeby sie lapac na takie oczywiste baity…. Ludzkosc mnie nie przestaje zaskakiwac.
Przeciez te 50+ to by placilo
  • Odpowiedz
@Arivederczi:
Napisałem że taka sylwetka jest możliwa, a nie że to na 100% prawdziwa kobieta.

W zyciu na plazy nie widzialem tak zbudowanej kobiety xD

Od czasu do czasu przebywam na reedicie, i tam onlyfansiary atakują suby udając cosplayerki, i uwierz mi widziałem typiary z taką figurą(na pewno nie naturalne ofc)
  • Odpowiedz
@zdizchu-kolibodka: no mozliwa po operacjach wartych 100k - nikogo przecietnego na to nie stac. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak sie tutaj plujecie, ze kobiety maja nierealne oczekiwania co do wzrostu, zarobkow faceta, a sami pozniej fapiecie pod laski wygenerowane komputerowo, albo po powaznych operacjach plastycznych, ktore sa zagrozeniem dla zycia i uposledzaja plodnosc, czyli de facto czynia odwrotnosc tego co jest tak porzadane.
  • Odpowiedz
@b0dyload: no to super - jedna na milion co widziałeś. Większość w necie to zdjęcia przerobione - miałem kilka kolezanek modelek to widzialem co sie o--------a z tymi przerobkami - pomniejszanie talii, powiekszanie boobsow i tylu, wydluzanie nog - mistrzowie photosopa.
  • Odpowiedz