Wpis z mikrobloga

jak to sie czyta to te newsy powinny dostać własną kategorię jprd_news2025, dla historyków

w stanach zmierzają do zabierania paszportów obywatelom, poludniowo-aftykanski amerykanski technokrata wpycha łapy w angielską polityke, indie kupują fancuskie odrzutowce (widocznie daly radę chinskim odpowiednikom używanym w pakistanie), prawicowcy zwalczaja wszelkie o jawy lewactwa w stanach do zwolnienia z pracy, core wyborców trumpa obawia sie ai, jak trump nalozy większe sankcje na chiny to się firmy farmaceutyczne w stanach
  • Odpowiedz
jak to sie czyta to te newsy powinny dostać własną kategorię jprd_news2025, dla historyków

@dreadingit: xD , już dawno się tym wszystkim przestałem przejmować i traktuję to bardziej jako rozrywkę, utwierdzającą mnie w przekonaniu, że ten świat jest z lekka chory, delikatnie mówiąc. Także popcorn i tyle, no bo cóż innego zrobisz, no nic nie zrobisz.
  • Odpowiedz
@roundy-challenge

zrobić nic nie zrobię, ale fascynuje mnie jak bardzo przypomina to lata 20 zeszlego wieku i wszyscy wiemy jak to sie skonczylo.

wkurza mnie to niemiłosiernie, upadający gigant robi wszystko żeby nie spaść z drabinki, zamiast dogadać sie z pretendentem i zacząć reformować swój obóz.
  • Odpowiedz