@ish_waw Podkarpacie jak zwykle za Rosją. Janek się kiedyś zdziwi jak ruscy p-----l.... w lotnisko w Jasionce i fala uderzeniowa zmiecie chaty w Strzyżowie.
@ish_waw: poważni politycy wiedzą, że sociale, to nie spotkanie z kolegami, że można mówić co się myśli. Amatorskie kundelki aspirujące do poważnej polityki muszą się jeszcze wiele nauczyć.
@Wegilo @Nogisz nie ogarniacie, że Jasiek nie ogarnia przecinków xD
@ish_waw tak poza tym krajem słowiańskim jest polska. Ruskie tak w 70% około. Czyli bardziej słowiańskim krajem czyli bliżej nas jest Ukraina. Genetycznie rzecz mówiąc.
@ish_waw: Wysłałem zapytanie na gmina@strzyzow.pl tylko dołączyłem screen, nie wiem czy mnie jakiś antyspam nie wytnie. To Podkarpacie więc trochę dziwne zachowanie po Rzeszowskich aferach ( ͡°͜ʖ͡°)
Technicznie rzecz biorąc to widziałem porównanie zestawienia rasowego UA i RU i rosja zdecydowanie nie jest białym krajem. Ukraina natomiast wypadła normalnie.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Wegilo @Nogisz nie ogarniacie, że Jasiek nie ogarnia przecinków xD
miało być:
Nie, Rosja, to Słowianie.
źródło: 1000013714
PobierzTo Podkarpacie więc trochę dziwne zachowanie po Rzeszowskich aferach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obrzydliwa onuca
Technicznie rzecz biorąc to widziałem porównanie zestawienia rasowego UA i RU i rosja zdecydowanie nie jest białym krajem. Ukraina natomiast wypadła normalnie.