Wpis z mikrobloga

@Fala_Magnezu: Okrutniczo zmoggowany przez Romana Warszawskiego, który według któregoś wykopka ma 188cm. Ciężko uwierzyć, że tylko tyle, ale może po prostu nie umiem nie widzieć Prokopa z Temu na tym zdjęciu. Albo nie zapomniał wkładek podwyższających.

Paweł regularnie jest wyższy od innych facetów na zdjęciach na insta. Na oko mu daję między 179cm, a 186cm. A może Ty wiesz, tylko sprawdzasz moją metodę?
Average-CottonWorld-Enjoyer - @Fala_Magnezu: Okrutniczo zmoggowany przez Romana Warsz...

źródło: Zrzut ekranu 2025-09-13 192642

Pobierz
  • Odpowiedz
@Average-CottonWorld-Enjoyer: no właśnie nie wiem, temu pytam. We wzrost Warszawiaka łatwo uwierzyć bo mogguje większość typów ba zdjeciach pod tym względem. Przyjmując jego 188 za punkt odniesienia, jest on niższy na tym zdjęciu o ok. 8 cm (sięga mu do brwi). Przy czym ma postawę na maksa wypiętą, a Warszawiak normalną. GSM ma też buty podwyższające, nie jest to mega gruba podeszwa ale 3 cm na luzie dodaje. Biorąc wszystko
Fala_Magnezu - @Average-CottonWorld-Enjoyer: no właśnie nie wiem, temu pytam. We wzro...

źródło: 1000004382

Pobierz
  • Odpowiedz