Wpis z mikrobloga

@new-object: Kurła, wiedziałem. Ezoteryka, zjawiska paranormane itp, a poglądy jakoś dziwnie pro-rosyjskie. Aż mi się przypomina lektura gazet "UFO" i "Nexus" w latach 90., gdzie ich naczelny czasem dawał upust swoim antyNATOwskim poglądom, a zapytany o to, czy lubi JKM, to odpowiedział, że tak, i że czytuje "Najwyższy Czas" :D
  • Odpowiedz
@Cohonez: dziwnym trafem we wszystkich teoriach spiskowych, czy to reptilianie czy płaska ziemia to amerykański rząd ukrywa przed ludźmi informacje, zataja je, a nigdy nie spotkałem teorii spiskowej obwiniającej ZSRR albo obecną rosje za cokolwiek
  • Odpowiedz
@Lomar15: padadoksalnie, właśnie na łamach "UFO", i chyba "Faktor X" przeczytałem, że rządy wielu krajów (w tym Rosji) wiedzą o "niezidentyfikowanych obiektach latających", tudzież "mają kontakt z kosmitami". Aczkolwiek fakt - większość teorii spiskowych jest wymierzona w jakiś sposób w "zachód". Muszę przyznać, że mając 13 lat miałem dziwne zainteresowania :D

Za to podzielę się inną ciekawostką, która w sumie wcale nie musi być nieprawdą. Aczkolwiek jeśli dobrze kojarzę, to
Cohonez - @Lomar15: padadoksalnie, właśnie na łamach "UFO", i chyba "Faktor X" przecz...
  • Odpowiedz