Wpis z mikrobloga

z tym fb to jest jakiś bug czy celowy zamiar że wyświetlają mi się grupy na tablicy w których nawet nie jestem, to samo jakieś osoby z postami których nie mam w znajomych/polubionych fanpage. jak to wypier.olić? xd
#facebook #socialmedia #pytaniedoeksperta #fb
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak to wypier.olić? xd

@Adom007:

Aby usunąć konto na Facebooku, zaloguj się do niego, wybierz ikonę menu (trzy linie lub zdjęcie profilowe), a następnie przejdź do Ustawień i prywatności, a potem do Ustawień i Centrum kont. Wybierz Informacje osobiste, przejdź do Własności i kontroli konta, a potem do Dezaktywacja lub usunięcie, wybierz konto, które chcesz usunąć, i postępuj zgodnie z instrukcjami, aby potwierdzić usunięcie
  • Odpowiedz
  • 0
@Adom007 Facebook to taki ściek od jakiegoś czasu (tak samo jak wykop). Chyba po tej aktualizacji gdzie trzeba było zaakceptować regulamin, że pozwalasz na reklamy. Mam go jedynie żeby wiedzieć co tam się dzieje w muzyce i co słychać w różnych zespołach muzycznych etc.

Niestety nic się z tym nie da zrobić. Jeżeli nie chcesz tego widzieć to możesz po prostu przeglądać go w ten sposób, że wchodzisz na swój profil
  • Odpowiedz