Aktywne Wpisy

Pawel993 +95
źródło: HIWMVz4XoAA_ktf
Pobierz
M7RoyalMadrid +11
#gielda
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)

źródło: temp_file28607494586413227
Pobierzźródło: temp_file6644687847844062087
PobierzOficjalnie można mówić o
@murmandamus: @penusvagenus: ja tu widzę informację o konkretnych osobach, nie o całym kraju.
Ujmę to tak, choć wybieram pis z popisu, to gdybym był zarządcą więzienia, to przypadkiem wyłączyłbym kamery na kilka godzin. Tak by Matecki bez problemu mógł wylizać buty współwiężniom. Przecież to taka katolicka postawa, giry komuś umyć.
Oprócz tego mamy ministra o takich zapędach