Wpis z mikrobloga

@Sexinstruktor: Też mam konserwatywne poglądy, jestem chrześcijaninem, świadomie przyjąłem chrzest. Jeśli jesteś chrześcijaninem to proszę zacznij czytać Boże Słowo. To trochę paradoks, ale poważne zagłębianie się w jego treść i rozważanie kruszy ten ślepy fundamentalizm.
  • Odpowiedz
@kubanfs: Działam w Konfederacji jeszcze od czasów jak była to tylko koalicja wyborcza w 2018r. i nie przypominam sobie, aby ktoś z moich kolegów z ugrupowania miał poglądy inne niż antyrosyjskie. Prorosyjskość Konfederacji to w dużej mierze wymysł lewej strony na podstawie wyrwanych z kontekstu wypowiedzi, na bazie których wyrobiono narrację. Wiem, że to Was parzy w uszy, ale czasem zamiast czytania memów posłuchajcie wystąpień sejmowych szefów Konfederacji albo poczytajcie
  • Odpowiedz
@Helives: No jak zdążyłeś już pewnie zauważyć pan Braun został odsunięty od trzonu Konfederacji w skutek czego poszedł swoją drogą i założył swoje ugrupowanie, z którym Konfederacja w tym momencie nie ma zbyt wiele wspólnego.
  • Odpowiedz
@Sexinstruktor a czemu Tusk taki młody na zdjęciach? Czyżbyś wyciął wypowiedzi sprzed 15 lat gdy cały świat miał w miarę normalne relacje z Rosją?
A do tych wypowiedzi można bez problemu wstawić teraz mordę Trumpa, który dodatkowo rozwija czerwony dywan i bije brawo. W 2025 gdy Rosja dokonuje zbrodni wojennych, szerzy dezinformację, grozi nam i żąda wyjścia z nato. A pisowcy chcą nas zawierzyc właśnie trunpowi kosztem sojuszy europejskich.
  • Odpowiedz
@nie_zgadzam_sie:

nie przypominam sobie, aby ktoś z moich kolegów z ugrupowania miał poglądy inne niż antyrosyjskie.

Czyli gdy Pan Braun był jeszcze w konfederacji, możesz potwierdzić, że nie widziałeś u niego innych poglądów, jak tylko antyrosyjskie?
  • Odpowiedz