Aktywne Wpisy

MonazoPL +127
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
gonzo91 +33
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Jest ktoś zainteresowany, żebym co miesiąc wrzucał swój portfel sterowany przez AI?
Zrobiłem kilkanaście razy deep research, określiłem swoje cele i plan – razem z GPT zajęło to kilka dni. Finalnie mam gotową strategię inwestycyjną nastawioną na 20 lat.
Od teraz inwestuję 3000$ miesięcznie w amerykańską giełdę zgodnie z planem, który GPT aktualizuje mi co miesiąc, biorąc pod uwagę trendy i alokację sektorową.
Otwieram tag #inwestycjegpt – będę tam wrzucał aktualizacje mojego portfela
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-11 o 15.12.06
Pobierz@zouzosi: IMO:
Prawdopodobnie za dekadę wejdziemy w Technologiczną Osobliwość, czyli w czas gdzie nie da się poprawnie prognozować przyszłości, w tym takiej związanej z giełdą.
Sama TO nie działa też zero-jedynkowo, czyli jednego dnia nie ma TO, a następnego dnia jest TO. Proces tworzenia się TO prawdopodobnie będzie przebiegać stopniowo, czyli im bliżej TO, tym trudniej będzie prognozować przyszłość, gdzie nawet już może za