Wpis z mikrobloga

Chciałem kupić sobie kompa używanego, aby raz na jakiś czas w coś pograć. Mój obecny staruszek nie uciągnie nawet RDR2. Poniżej specyfikacja z czego się przesiadam (tak, to jeszcze działa). Nie zależy mi nie wiadomo na czym. Najważniejsze to RDR2, bo kupiłem na steamie a nie mogę grać. xD W budżecie do 1500 zł takie coś git? Czy może coś można więcej ugrać dorzucając 1k do nowego? :D Pyta totalny laik, który porównuje karty graficzne w porównywarce z 1 linka w google.

takie coś jest ok?
https://www.olx.pl/d/oferta/komputer-do-gier-ryzen-5-5600-gtx-1660-super-16gb-ram-windows-11-pro-CID99-ID17i5fI.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=2
#pcmasterrace #skladamkomputer
Szczurex16 - Chciałem kupić sobie kompa używanego, aby raz na jakiś czas w coś pograć...

źródło: Przechwytywanie

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szczurex16: ten link na tym olx to chyba zart, za 1500zł to juz mozna miec nowke kompa jak masz mozliwosc dolozenia 1k do nowego to juz lepiej kurcze kupic mocniejszy procesor i wszystko inne a karte graficzną dac jakoms tania i potem najwyzej dokupic i nie bedziesz zalowac bo procesor dluzej wytrzyma
  • Odpowiedz