Aktywne Wpisy
Pogromca20 +1084
Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000019311
Pobierz
nowszyja +427
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

Przez ostatni rok jeździłem rowerem do pracy i powiem że jak zima będzie taka sama to to kest super sprawa. Zwłaszcza jak mam garaż.
Tylko że teraz do pracy będę miał 8 km a po ścieżkach pewnie 9.
Generalnie chcę kupić rower elektryczny. Tylko doczytałem że z nimi to jest tak że nie pedalujesz nie jedziesz.
A ja chcę full elektryka z możliwością regulacji prędkości który będzie jeździł 360 dni w roku.
Chcę rower damkę z centralnym silnikiem Yamahy lub Boscha z przekładnia planetarna z v breakami hydraulicznymi. Plus wszystkie możliwe osłony.
Droższy ale używany.
Pytanie
Na co zwrócić uwagę przy zakupie?
Jak gość powie że ma zasieg 50km czy da się to sprawdzić bez przejechania tych 50km?
Znacie kogoś kto w Krakowie przerabia tak rowery?
#ebike #krakow