Aktywne Wpisy
Kroshkar +10
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

BlackWarrior +1
#ksiazki Która książka i który zbiór opowiadań King jest według was najlepsza?

Nie no, ja nie wierzę, że ludzie serio się załadowali w firmę "Automatyka-Pomiary-Sterowanie" tylko dlatego, że firma "Advanced-Protection-Systems" (której nie ma na giełdzie, a która ma systemy antydronowe) też ma skrót APS
Xddd
Kilka lat temu z tą samą firmą?
@nie_umiem_inwestowac: nie o to chodzi. barany pomyślały, że to normalne, że spółka X wbija w zbrojenia. Przecież teraz każdy chce się podpiąć pod pompę.
Barany nie sprawdziły źródła informacji. Wystarczy hasło na płatnej grupce, komentarz randoma na live znanego youtubera, wpis na bankierze... Po co weryfikować źródło, nie ma czasu, pociag odjedzie xD
O ile mu jeszcze cos zostało
Elon Piżmo tweetował kiedyś żeby używać signala jako komunikatora to wypompował jakiegoś pennystocka który miał signal w nazwie xD
( ͡° ͜ʖ ͡°) już nie pierwszy raz taka akcja, z tego co pamiętam