Dziękuję, że jesteście. Dzięki wam widzę że nie zwariowałem i że są jeszcze podobnie myślący do mnie ludzie. Spędziłem trochę czasu na fb i jest mi po prostu tak przykro…. Jak to możliwe, że tylu Polaków wierzy w wersję z Ukraińską prowokacją? Jak? JAK? PSIA MAĆ! #rosja #wojna #ukraina
@Mihu_: nie ma zaczenia czy to FB, X, Instagram itd - wszedzie to samo! ale wrocila mi troche nadzieje w ludzi jak zobaczylem, ze wykop nie jest zalany tym pro ruskim gownem
@YouTouchMyTralala: Nie kupuje tego argumentu. Jestem w stanie kupić że zrobili to przez pomyłkę, ale kłamanie o tym i nigdy nie wzięcie odpowiedzialności jest z ich strony c-----e i daje precedens.
@UderzenieGrzmotu: Jakby nie bylo incydentu w Przewodowie, realnego benefitu wciągnięcia kraju Nato do wojny, polityki bycia wiecznym sługusem to by pewnie było mniej wątpliwości - masz realne przesłanki do przemyśleń pajacu. Czy wy tacy głupi, zaczarowani propagandą jak nie jedną to drugą że tylko albo czarne albo białe?
@UderzenieGrzmotu: Jeszcze z 3 lata temu wykop był dla mnie siedliskiem gówna XD Teraz po 3 min na Fb przychodzę na wykop by mi oczy i mózg odpoczęły ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@UderzenieGrzmotu: to nie wina Twoich rodaków tylko algorytmów xd serio naprawdę to nie trole ruskie nawet ruskie nie muszą ruszać palcem to wszystko j----e algorytmy którym zależy na czasie spędzonym w g---o aplikacji…
Jak to możliwe, że tylu Polaków wierzy w wersję z Ukraińską prowokacją? Jak? JAK? PSIA MAĆ!
@UderzenieGrzmotu: Pierwszy dron przyleciał z Ukrainy, rakieta w przewodowie byla wykorzystywana przez Zelenskiego jako bait aby nas wciągnąć w wojne. Dziwisz się teraz, że pospólstwo reaguje w najprostszy możliwy sposób? XD
#rosja #wojna #ukraina
@UderzenieGrzmotu: uważaj się za Polaka, nie potraf napisać poprawnie zwykłego przymiotnika
dwa fb nie jest zbyt reprezentatywnym medium
jakby to powiedziec
masa tam debili
@Mihu_: nie ma zaczenia czy to FB, X, Instagram itd - wszedzie to samo! ale wrocila mi troche nadzieje w ludzi jak zobaczylem, ze wykop nie jest zalany tym pro ruskim gownem
Czy wy tacy głupi, zaczarowani propagandą jak nie jedną to drugą że tylko albo czarne albo białe?
@Mihu_: no to można by zablokować fb?
Jeszcze z 3 lata temu wykop był dla mnie siedliskiem gówna XD
Teraz po 3 min na Fb przychodzę na wykop by mi oczy i mózg odpoczęły ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@UderzenieGrzmotu: Pierwszy dron przyleciał z Ukrainy, rakieta w przewodowie byla wykorzystywana przez Zelenskiego jako bait aby nas wciągnąć w wojne. Dziwisz się teraz, że pospólstwo reaguje w najprostszy możliwy sposób? XD