Wpis z mikrobloga

Dziękuję, że jesteście. Dzięki wam widzę że nie zwariowałem i że są jeszcze podobnie myślący do mnie ludzie. Spędziłem trochę czasu na fb i jest mi po prostu tak przykro…. Jak to możliwe, że tylu Polaków wierzy w wersję z Ukraińską prowokacją? Jak? JAK? PSIA MAĆ!
#rosja #wojna #ukraina
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UderzenieGrzmotu: brak konsekwencji za sianie propagandy i dezinformacji - czy to dla zwyklych mariuszy-debili czy dla politykow ktorzy doslownie mowia nieprawde i sieja zamet. dopoki nie bedzie realnych konsekwencji doputy to szambo bedzie sie powiekszalo.

"wolnosc slowa" p--------o konfederatow incoming
  • Odpowiedz
@majkelS: Wolność słowa powinna być. Ale nawet ona powinna mieć granice. Zgadzam się z Tobą ale to tylko ułuda jeśli myślimy że politycy sami na Siebie ukręcą bat.
  • Odpowiedz
@UderzenieGrzmotu: to akurat bardzo łatwo wyjaśnić, wszelkie przywileje wkurzają ludzi z najniższej warstwy społecznej i za to podziękuj rządzącym oraz butnej postawie ukrainców i propagandzie kremla. Cały zryw pomocowy został upolityczniony przejedzony i wysrany a teraz masz efekty
  • Odpowiedz
@UderzenieGrzmotu: ja widziałam tego typu wpisy z kont starych bab. Nie zdziwiłabym się gdyby to były konta przejęte. Przejąć konto po takiej babce to praktycznie najłatwiejsza robota. Bo głównie stare baby klikają w jakieś linki typu "sprawdź którą królową byłaś w poprzednim wcieleniu", "odbierz darmowe kapcie", "gratuluję wygrałaś roczną prenumeratę przepisów siostry Anastazji"
  • Odpowiedz
@UderzenieGrzmotu: ja nie jestem w stanie zrozumieć jak w XXI nadal można popierać ruskich? Nawet jak ktoś nie pała miłością do Ukrainców to i tak polską racją stanu jest ich popieranie bo walczą z naszym największym wrogiem obecnie
  • Odpowiedz
@UderzenieGrzmotu rosyjskie służby nie próżnują i od dłuższego czasu tu mącą. Już jakiś czas temu pisałem, że tu nie musi stopa ruskiego sołdata stanąć, żeby robić motłoch.
  • Odpowiedz