Wpis z mikrobloga

#apple nie śledzę tych nowości i zapowiedzi. Mam 13 pro max. kondycja baterii 85% wszystko działa dobrze. Potwierdźcie że nie ma sensu zmieniać na ten tegoroczny pro max? Odczuje jakąkolwiek różnicę czy jak co roku czekać na nowy model ? #kiciochpyta
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jazdaniebieski2023: poczekałbym rok jak do 13 skończą się aktualizacje. Sam wymieniam 13 pro na nowy ale głównie dlatego że bateria już słabo trzyma i jestem w mniejszości osób którym podoba się nowy design pro
  • Odpowiedz
@qbuteq: do 13 aktualizacje jeszcze 2-3 lata będą wychodzić… Aktualny iOS 18 wychodzi nawet do XS, a to jest telefon 3 generacje starszy od iPhone 13. iOS 26 wyjdzie za to dla modeli od 11 w górę, to dalej 2 generacje starsze niż 13.
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023: jak nie wiesz po co masz zmieniać to nie zmieniaj. Dla zwykłych śmiertelników jedne co możesz zyskać to:
* lepsza bateria (mała różnica, ale pewnie lepszy czip jest bardziej energoszczędny)
* aparat
* lepsze osiagi (które od paru generacji i tak są kosmiczne i nic ich nie potrafi wysycić)
* jakieś głupoty w stylu notch, żeby nie było, że tak naprawdę nic się nie zmienia
  • Odpowiedz
@Saly nie czuję potrzeby zmiany. Zastanawiałem się żeby sprzedać za jakieś uczciwe pieniądze obecny telefon, dołożyć trochę i kupić nowy. Robię tak zawsze po kilku latach używania IP. To co mam i tak wystarcza. Więc nie będę zmieniać. Kupię nową pralkę z suszarka może zamiast telefonu xD
  • Odpowiedz