Wpis z mikrobloga

Kilka lat temu chodziłem w Polsce do kołchozu, czas umilała mi Szkolna 17- nie raz pomagała przetrwać długie godziny bez roboty i kręcenia się po hali, lub odwrotnie- dzięki niej czas płyną szybciej.
Człowiek szedł na 6 do zakładu, tam już dwa filmiki od majora po drugim śniadaniu jak psznie je, nie zdążyłeś rzucić okiem już Konon walił expose, a Menelano 207 pod zodiakiem nagrywał pijany i tylko czekaliśmy na upload, następnie przyjmowana dawka śmiechu z wykopa jak jechali już po rudzielcu ()
Później doszedł Janek i w ogóle zrobiło się kolorowo, a teraz takie bieda na Polskim YT że głowa mała, dla mnie mógłby cały ten serwis zdechnąć
#kononowicz #patostreamy
karol-blabert - Kilka lat temu chodziłem w Polsce do kołchozu, czas umilała mi Szkoln...

źródło: 314e94dc6d6e60b885f5b275b27f83b9203123ac59a3277a48731fb058d22a53

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karol-blabert: Mam podobne wspomnienia. To były najlepsze lata 2017-2019. W 2020 Szkolna zaczęła podupadać, ale pojawił się spin-off z Łosiami i też było fajnie. Niestety Janek szybko umarł i potem już było coraz gorzej.
  • Odpowiedz
@WieslawChoinski: Bielskiemu ćwokowi przeszkadzało, bo nie było fikuśnych okularków u Majora i innych "śmiesznych" artefaktów i uznał, że jak wsadzi tam swoje łapy to będzie zabawniej, ofc dla niego, bo reszcie jego nietypowy humor nie podpasował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kwintesencją jego poczucia humoru był lajt majora z dziffkami w hotelu, no i sylwestrowy. Ubaw po pachy jak cholera

No i kasa, kasa, kasa
  • Odpowiedz
@browarosss12: Fikuśne okulary to taki p--------y krindż. Pamiętam jak Nowak na swoim kanale później płakał że wizowie hejtują majora wilmy gdzie ma fikuśne okulary, a major tak się stara. No zajebisty kontent, ćpun w okularach przeciwsłonecznych.
  • Odpowiedz
@Verdundrinovsky: Ja tego g---o kawałek lajta oglądałem i wtedy grubas się popisał takim poczuciem humoru, że większość lała z tych jego prób tworzenia "kontentu". Wyszło wtedy, że jest kompletnym bezbekiem, i ludzie nie hejtowali majora, tylko jego, ale tego chyba nie ogarnął.

Ćpun w śmiesznych okularkach i dziwki z tyłu za kamerą harcują, no śmiejcie się, czemu się nie śmiejecie

Ale za to były też zabawne momenty na tych lajtach,
  • Odpowiedz