Aktywne Wpisy

wfyokyga +32
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz
Lolenson1888 +18
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz

Nadal na głównej wykopu gdzie i tak ludzie mimo uposledzenia sa bardziej lotni niz przecietna osoba w tym temacie dowiedziałem sie, ze:
- to nie sa prawdziwe pieniądze
- nie mozna tym nigdzie płacić więc nic nie warta
- jak Chiny albo USA zbanują BTC to over
- Bitcoin jest zcentralizowany przez minerów
A nawet nikt nie wspomnial o mitycznych komputerach kwantowych czy wyłączaniu Internetu
Spodziewalem sie jakiego progresu w mentalności osob spoza tematu, ale mimo wzrostu samej ceny wyrazanej w shitcoinie PLN/USD zainteresowanie tematem jest znikome a ludzie nadal wolą wymieniać swój czas bez namyslu na pieniądze, ktorych ciągle przybywa zamiast wymieniac na linitowane aktywa (nawet niekoniecznie juz BTC).
Polecam ładować się po same kule na min. 8 lat zanim nawet glupsze jednostki sie zdążą zorientować z czym maja do czynienia i że byli brutalnie okradani tyle lat ze swojego najcenniejszego zasobu jakim jest czas.
#kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Ludzi, którzy nie znają tematu, nie zainteresujesz w ten sposób, a ci, którzy są zaznajomieni z tematem, już i tak wiedzą, co mają robić.
Sugeruję takie osoby jak ja ignorować/ czarnolistować tylko może sie okazać, że na wykopie nie ma innych treści, bo tylko takie spierdony tu zostały.
Obecne natomiast po zwróceniu uwagi przez
Wciąż jest wcześnie, żeby używać zanęty na karpia.
Nadal na głównej wykopu, gdzie i tak ludzie mimo upośledzenia są bardziej lotni niż przeciętna osoba w tym temacie, dowiedziałem się, że:
to nie jest
Komentarz usunięty przez moderatora
@Wypokowicz93: jak górka wariacie, górka to będzie na 1mln ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja jedynie przytaczalem bezsensowna krytyke innych wiec mozemy sie zgodzic, ze "prawdziwosc" pieniadza to debilny argument.
Pytanko, skoro w tym siedzisz: czy poza TER rzędu 0.2% jest jakaś istotna różnica między kupnem btc a ETF/ETN na btc, jak ten VanEck Bitcoin ETF (HODL)?