Mialem do PG Bodnara wielkie oczekiwania tak samo jak do PK Korneluka. Wychodzi na to, ze po dymisji Bodnara, po tym jak TVN ruszyl Getback to PK Korneluk sobie nie z tym nie radzi (bo jest info, ze obecny PG Zurek chce wyjasnien) i rowniez powinien podac sie do dymisji/zostac zdymisjonowany. Wychodzi na to rowniez, ze pisowcy mieli "prawie domkniety system" jesli chodzi o sadownictwo w Polsce. O ile PG Zurek napawa nadzieja, mam wrazenie, ze on jest tam sam i po prostu nie daje rady, bo gdzie nie pojdzie to bagno... To jest jakis zart... #polityka #bekazpis #bekazpisu #tvpispublika #sejm #polska #neuropa #bekazpodludzi #konfederacja #tvpis #tvpiscodzienny
@spayker: Dla mnie do tej pory jest to nie do pomyślenia by na każdych stanowiskach mieć kolegów, pamiętam jak jeden sędzia SN kojarzony z PiSem miał na Twitterze zdjęcie w tle: Niezawisłość to stan umysłu.
@spayker: Bodnar był porażka ponad 10 lat temu nie nadawał się za miękki i pokojowy a jeszcze na koniec dosrał alimentami nikt go nie szanuje nawet ''swoi''
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
#polityka #bekazpis #bekazpisu #tvpispublika #sejm #polska #neuropa #bekazpodludzi #konfederacja #tvpis #tvpiscodzienny